Nosaltres


L’Agrupament Escolta Lola Anglada neix amb la finalitat d’educar mitjançant el mètode escolta tradicional creat per Sir Lord Robert Baden-Powell dins de la realitat social del barri de Sant Josep a L’Hospitalet de Llobregat. Amb els anys, l’àmbit d’actuació s’ha ampliat a altres barris de la ciutat, passant de ser un Agrupament de barri a un de ciutat.

Amb aquesta finalitat, s’ha desenvolupat aquest Projecte Educatiu.

Declaració de principis


El sistema educatiu de l’Agrupament està inspirat en el mètode educatiu tradicional de l’escoltisme català, basat en les normes i ideologia de Robert Baden-Powell i finalment en la Llei i la Promesa Escolta com a eines d’educació i treball per aconseguir persones amb esperit crític, conscients, responsables, disposades a fer servei al món i al proïsme.

Sigue leyendo «Declaració de principis»

El medi on treballem


L’Agrupament Escolta Lola Anglada és una entitat que desenvolupa la seva activitat dins dels caps de setmana, fent durant el curs escolar reunions tots els dissabtes en el local i sortides de cap de setmana una vegada al mes. També es realitzen dos Campaments o colònies durant les vacances de primavera i d’estiu.

Sigue leyendo «El medi on treballem»

Ideari


Amb la tasca educativa de l’Agrupament, es vol inculcar valors a tots els membres, tractant cadascun dels valors després descrits en la mesura de l’edat dels infants, adolescents i joves i intentant que tots aquests arribin fins a la última etapa, Clan de Ròvers. Aquests valors també s’han de treballar pels Caps de l’Agrupament, ja que sinó els assimilen i els practiquen amb l’exemple, no els podran transmetre.

Sigue leyendo «Ideari»

A %d blogueros les gusta esto: