La unitat de Castor, destinada a infants de 6 a 9 anys, utilitza jocs, rols i la història dels grans castors del llibre "Els Petits Amics del Bosc" per transmetre els valors de l'escoltisme. Els caps assumeixen els noms i rols d'aquests personatges, com Lémin, Leques, Quio, Rusty i Quibu, per involucrar els infants en emocionants aventures relacionades amb la història. També hi ha el mussol Malac, el més vell del bosc, que aconsella els castors. El color distintiu de la Colònia de Castors és el blau, simbolitzant el riu o el llac on viuen els castors.

Character

Image

A la Colònia de Castors, es treballa per crear un grup cohesionat, motivat i actiu, tant entre infants com entre caps i infants. Aquest procés implica un important enfocament en el creixement individual de cada castor, fomentant l'amor per l'entorn i la diversió amb els companys. L'ambientació de la Unitat de Castors i els objectius educatius específics per a aquesta edat són considerats en aquest procés, i els infants marquen els seus propis petits objectius amb la guia dels caps, assegurant la seva integració a la colònia.

Image
Image

Funcionament:

Amb el Malak, es treballen cinc consells perquè els castors apliquin a la seva vida quotidiana, incloent-hi guardar les coses al seu lloc, cuidar del bosc, respectar el medi ambient i els altres, mantenir la netedat i ajudar als altres. Aquest enfocament simple i divertit ajuda els castors a adquirir habilitats essencials i fomentar valors com el respecte, l'escolta i la generositat. La colònia de castors està organitzada en petites famílies anomenades llodrigueres, com Roure, Olivera i Alzina. Cada unitat treballa un lema; per exemple, Castors treballa el lema "compartir", recordant als nens que han de ser generosos i respectuosos tant dins com fora del cau.

Image

Vols apuntar al teu fill/a al cau?