La nosta missió

La missió del Consell d'Agrupament és supervisar i coordinar l'Agrupament Escolta, assegurant que les activitats i valors es desenvolupin adequadament per promoure l'aprenentatge i l'autonomia dels infants, adolescents i joves.

QUÈ ÉS EL CONSELL D'AGRUPAMENT?

El Consell d'Agrupament és un grup format per voluntaris que asseguren que les activitats i valors de l'Agrupament Escolta es desenvolupin adequadament. Mantenen reunions freqüents per supervisar les unitats, activitats, i les relacions amb les famílies. Donen gran importància al lleure com a un àmbit pedagògic fonamental, promovent la autonomia dels infants, adolescents i joves. En resum, el Consell d'Agrupament treballa per gestionar i coordinar les accions del projecte general de l'Agrupament amb l'objectiu d'assegurar una experiència positiva per als seus membres.

QUÈ ÉS EL CONSELL DE RODAMONS?

El Consell de Rodamons de l'AE Lola Anglada és un grup d'escoltes adults que han completat la seva formació escolta i treballen en col·laboració amb l'agrupament per diverses finalitats: Contribuir al desenvolupament i creixement dels membres del Clan de Ròvers, caps sense promesa i adults interessats en el Roverisme. Vetllar pel funcionament eficaç de l'agrupament, realitzant seguiment, assessorant l'Equip d'Agrupament i Consell, i participant activament en les activitats de l'agrupament. Promoure i impulsar projectes d'interès per a l'agrupament i els seus membres, fomentant la col·laboració i la realització de projectes personals relacionats amb l'escoltisme.

Image

Send a message

Vols ser Cap?

Si vols mes informació sobre el projecte o per altre banda t'interessa fer les pràctiques de monitor/a o director/a de lleure, escriu a: ot.lolaanglada@gmail.com
 

Direcció:

Av. de Josep Tarradellas i Joan, 44, 1r Pis, 08901 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona