El nostre agrupament escolta

Lola Anglada

D'on venim?

L'Agrupament Escolta Lola Anglada, fundat oficialment el 16 de març de 1996, ha crescut amb èxit i unitat. Amb membres de totes les edats, han realitzat campaments nacionals i internacionals. Els colors del grup, el gris i el magenta, simbolitzen la ciutat hospitalària d'Hospitalet. Inicialment amb dues unitats, han afegit més al llarg dels anys com Pioners, Castors i Ròvers. Les famílies han jugat un paper clau, creant la Comissió de Famílies al 2003, i ajudant en esdeveniments com la Festa d'Aniversari anual. 

"Be Prepared" ("Estigueu sempre preparats") es una famosa frase atribuïda a Baden-Powell, fundador del movimiento scout.

La Natura

Ens distingim per estar estretament vinculat a la natura, fomentant el respecte pel nostre entorn i promocionant la conservació del nostre planeta.

Que fem?

L'agrupament opera amb dues parts principals: el Consell d'Agrupament, que coordina les activitats, i els infants, adolescents i joves que participen. Hi ha cinc grups segons l'edat: Castors, Llops, Raiers, Pioners i Clan de Ròvers. Les activitats inclouen caus els dissabtes i excursions de cap de setmana. Aquests esdeveniments ofereixen diverses activitats i aprenentatge a través del lleure. L'agrupament també implica altres branques com el Consell de Tòtems, el Consell de Rodamons i la Comissió de Famílies.

Escoltisme

Robert Baden Powell va iniciar l'escoltisme amb l'idea de formar ciutadans a través de petits grups d'autogestió. El primer campament escolta es va celebrar a l'illa de Brownsea el 1907, donant lloc a l'èxit i a la publicació de "Escoltisme per a nois". Aquest moviment va evolucionar ràpidament, donant lloc al Guidisme per a noies i altres branques com els llobatons i els ròvers. Aquesta iniciativa s'ha estès a nivell mundial i ha estat traduïda a més de 35 idiomes.

Aventures
Servei
Aprenentatge
Valors
Vols Unir-te al Lola?